Trending and Latest News You Will Love to Read

Ahad Raza Mir Answers The Fan Questions While Holding A Puppy

Ahad ft. puppy answering questions, could it get any cuter?

The heartthrob, Ahad Raza Mir is the new hero of the town. He is a perfect blend of talent and good looks.

There are very few interviews that Ahad has given. For his fans, Ahad answered some questions in a recent interview. The fun part of the interview is he has to answer while playing with a puppy and it can’t get any cuter.

He talked about his ideal date, best friend and much more from his life. Let’s check out his answers.

  • What do you listen to when you workout?

Ans) Podcast mostly.

  •  What was the last text message you sent and to whom?

Ans) My accountant, to remind her to pay taxes.

  • 3) If you could get a tattoo, what would it be?

Ans) I am scared of needles.

  • 4) Your ideal first date?

Ans) I prefer two people connecting and hanging out together versus going on a typical dinner date and giving flowers all though its nice and great thing to do.

  • 5) Name the friend who has stuck to you since childhood?

Ans) My mom is the one who has stuck with me since childhood. She is my best friend.

  • 6) If you were the last person on earth what would you do?

Ans) I would do something fun maybe hangout with puppies.

  • 7) The craziest rumor you heard about yourself?

Ans) People say I am very serious but look I am not.

  • 8) What are you most excited about in what’s left of 2019?

Ans) I am really excited about my drama which will be out soon because I think it has got something very fresh it is a story of four friends and their friendship journey.

View this post on Instagram

Here you go!

A post shared by Ahad Raza Mir (@ahadrazamir) on

View this post on Instagram

Here you go!

A post shared by Ahad Raza Mir (@ahadrazamir) on

Do let us know which part of the interview you enjoyed the most.

>